Home > Ch | kärlek | tyckande > Mitt tyckande om tjejer som gråter över killar..

Mitt tyckande om tjejer som gråter över killar..

Jag har tänkt på det länge nu.. Innan så när jag blev dumpad av en kille (Dock var nog mina förhållanden inte seriösa då, men jag blev som sagt fortfarande ledsen..) Så kunde jag ligga hemma i flera dagar och gråta, och lyssna på ”depp music” som jag säger. Låtar som fick mig att tänka på kärlek osv. Sen brukade jag också skriva till honom så fort han loggade in på msn eller liknande, och om han inte svarade så skrev jag ”hot-mail” till honom, att han var dum i huvudet som dumpade mig osv.. MEN..

..Sånt gör jag inte idag. Eftersom att när tiden gick så lärde jag mig att kunna hantera min känslor, dvs kunna kontrollera mig. Om en kille ”dumpar” mig i nuläget så hör jag bara inte av mig, och låter honom tänka och se själv om det verkligen var bäst gjort. (Även om jag jättegärna vill skriva till han hur mycket jag saknar honom osv..) Så är det är verkligen det bästa man kan göra.

Man lär sig liksom med tiden att ”det man inte kan få, vill man ha” och det uttrycket är någonting jag alltid tyckt är sanna ord. Det är ju så, tänk er själva, vill ni verkligen ha något, men inte kan få det, då jagar ni efter det tills ni har fått det. Och så har det alltid varit, så OM killen faktiskt vill ha dig, så kommer han alltid att komma till dig då!

Men det jag ville säga var att jag blir så sur över att läsa att tjejer skriver ut om deras killar på deras bloggar hur ledsna dem är osv. Liksom, Ja det är jättegulligt skrivet.. Men, så kommer du verkligen inte få tillbaka honom. Jag säger det här utav egna erfarenheter, men uppmuntrar er heller inte att göra på mitt sätt. Men jag vet hur det fungerar, och det bästa är att vara svårfångad, men ändå visa att du har intresse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Trackbacks:0

Listed below are links to weblogs that reference
Mitt tyckande om tjejer som gråter över killar.. from Välbloggat & (o)politiskt
TOP