Home > Ch | incident > Dagens incident

Dagens incident

Imorse 08.00 ringde min väckarklocka. Jag har en sådan där väckarklocka som piper högre och högre, istället för en sådan som går pang på direkt liksom. Jag vet dock inte om jag gjorde rätt val där i affären, det är ganska irriterande när den piper högre och högre hela tiden, det gäller liksom att komma åt snooz-knappen. Anyway. Jag var löjligt trött efter att ha lagt mig löjligt sent inatt, vilket resulterade i att jag inte vaknade när väckarklockan ringde sådär galet högt nu imorse. Pappa kom tillsist inspringades på mitt rum och väckte mig och sa ”Stäng av den Caroline, du väcker grannarna”. Snacka om att jag inte vaknar av någonting ibland. Frågan är, var det lönt att köpa den där väckarklockan om den väcker grannarna, men inte mig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Trackbacks:0

Listed below are links to weblogs that reference
Dagens incident from Välbloggat & (o)politiskt
TOP