Home > Ch > Ch & Ph

Ch & Ph

Igår fick jag veta att jag skulle få en liten surprise. Killen med stort K försvann ett par timmar, när han kom tillbaka och jag tassade in i köket var där vackert uppdukat med levande ljus och en ljuvlig doft från maten. Det var min favoritmat från min favoritrestaurang – som ligger i Uppsala! *mållös*

Mitt hjärta slår för dig, always… ♥

Min hund har börjat blogga. Han surfar i sovrummet i timmar, själv är jag förvisad till stora datorn i vardagsrummet. Det är knappt att ett grisöra kan få hans uppmärksamhet..
;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackbacks:0

Listed below are links to weblogs that reference
Ch & Ph from Välbloggat & (o)politiskt
TOP