Home > rädd > jag är ju så rädd

jag är ju så rädd

Sitter här och är ganska nervig, det är hundra poliser runt möllan och två pikeer (hur det nu stavas) blockerar min gata! Ola och jag körde nyss till lillatorg för att träffa anthon och dom och när vi skulle hem därifrån kom vi knappt hem för hela malmö är typ avspärrat!

Fyy jäkla emos, hoppas det blir en lugn natt för känns som dom typ ska spränga hela malmö! Jag är skit rädd! Syrran bor på min gata och hon var cool lugn, men hennes man var lika hetsig som jag han tror dom ska bränna ner hans bil haha!

Yeeah yeah mysig kväll i alla fall nu ska jag försöka sova och ladda tills festen imon =)

PUSS PÅ ER !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackbacks:0

Listed below are links to weblogs that reference
jag är ju så rädd from Välbloggat & (o)politiskt
TOP