Home > Tentaplugg > Tentaplugg

Tentaplugg

Så vad gör ni på denna underbara dag?

Jag läser och läser. Jag ser på min spegelbild, de borde komma rök ut öronen så där som på seriefigurer när de blir riktigt arga eller när de överanstränger sin hjärna. För de är precis så jag känner mig. Huvudet slutade fungera för flera timmar sedan och jag pluggar nu juridik på ren instinkt. Jag bläddrar i lagboken lite på måfå och hoppas träffa på precis rätt lag och jag har redan hittat det bästa sättet att låna på. Jag har hitatt en sida som listar alla lån på 20000 kr! Bra va? läs mer på lana20000.se. Jag tror inte denna taktik fungerar på själva tentan den 12 oktober. Frågan är vad som är bäst, vila min överansträngda hjärna eller fortsätta intensivträna i hopp om att den kommer bli en snabbtänkt….

Jag fick lite dåligt samvete igår när jag såg barnens pulkor som fortfarande står utanför portdörren. Men de kan nog stå där ett tag till utan att grannanrna inser att de står där bara för att jag är lat och inte orkar bära in dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Trackbacks:0

Listed below are links to weblogs that reference
Tentaplugg from Välbloggat & (o)politiskt
TOP