Home > semester > Semestern är räddad med en kryssning från MSC Cruises

Semestern är räddad med en kryssning från MSC Cruises

Jag har haft så mycket otur på det sistone, det ända jag har tänkt på är snart kommer det att vända. Och nu har det vänt! Som ni vet så har jag haft så otroligt mycket på jobbet på sistone så har jag knappt haft tid att göra något annat. Men igår bestämde jag mig för att bryta denna trenden, jag bestämde mig för att boka en Karibienkryssning med MSC Cruises. Och nu är jag så himla glad att jag gjorde det, jag satt runt och kollade i ungefär 10 minuter på deras hemsida innan jag bestämde mig för att detta var företaget som jag ville åka med. Så nu är en Karibienkryssning alltså bokad och jag kan knappt bärga mig tills det är dags. Jag har även bokat in diverse äventyr och utflykter som MSC Cruises arrangerar när man är i hamnen och har lagt till. Men om man inte vill så måste man inte följa med, man kan bo på båten hela resan om man vill. Allt man behöver kommer finnas ombord och jag känner rent spontant att finns det buffé så finns det risk att man fastnar i restaurangen ett par timmar varje dag!

Underbart va?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Trackbacks:0

Listed below are links to weblogs that reference
Semestern är räddad med en kryssning från MSC Cruises from Välbloggat & (o)politiskt
TOP