Dagens.

Filed in Dagens Leave a comment

Det blev ingen chailatte på stan, det var fullt på eh uteservering och det är ju där man vill sitta. Så vi gick till fahlmans där jag drack en smoothie istället. Blev en snabbfika för vi ska ju träna 18.30, ska vara hos Eddan om en kvart ungefär så ska dra på mig träningskläderna nu och äta något snabbt. Vi hörs efter träningen, puss!

Nya fotbollskor från märket Nike

Filed in fopoll? | semester Leave a comment

Efter att ha sprungit runt i mina gamla Nikeskor var det nu dags att beställa hem ett par nya skor på nätet. Idag kom då dom nya pärlorna hem, och dom gamla kunde äntligen dumpas i soptunnan.

Snygga va?

Efter bra respons från en god vän som tidigare beställt samma skor av märket Nike, gjorde att jag kände mig mer till mods att själv beställa hem ett par skor. Mina egna tankar kring Nike har alltid överlag varit positiva, framförallt till märkets kvalité och utseende men även till att det är ett erkänt bra varumärke som har en stor andel på marknaden av kvalitativa fotbollskor. Det finns en rad bra modeller när det gäller fotbollskor från Nike som gjort mig intresserad väldigt länge och att besluta sig var ganska svårt i förhållande till det stora utbudet, valet som tillslut gjordes blev på grund av det fantastiska utseendet samt att jag hört att kvalitén på den skon har varit väldigt hög.

Nu väntar dock en veckas semester nere på Ios med Madde och Daniel. Vi har redan bokat ett härligt hotell på ön:

Far Out Village

Hotellet ligger vid stranden och inte inne i stan som är så känd för sina fester.

Poolen och stranden!

Ser härligt ut va?

Ses i slutet av augusti!

TOP