Snart i Barcelona

Filed in Barcelona Leave a comment

Läs mer om vad som händer just nu på di.se

Jag skrev sist för två veckor sen, det känns både som en evighet och som igår. Under de här två veckorna har mina fötter ändrat utseende på grund av allt dansande, jag har fått lov från dansen, jag har legat inlagd på sjukhus, jag har blivit mer och mer av en stadsbo, en flytt har blivit så gott som bestämd, och jag har träffat nya söta människor. Mycket har hänt, men det har ändå gått fort – ja, ni fattar.

Just precis nu sitter jag på Arlanda och väntar, och väntar, och väntar. Tydligen har vårt stackars flygplan fått en repa på hela TRE centimeter som måste röntgas. Nyaste nytt om repan ska vi få veta vid 12-tiden, då vi egentligen skulle varit framme i soliga Barcelona och vårt fina hotell, Alexandra Barcelona Hotel.

Så ja, nu åker jag alltså iväg till Barcelona i 14 långa dagar med blandade känslor. Det ska bli hur härligt som helst att komma lite närmare solen, och att bara få ta det lugnt och strunta helt i det mesta utan att någon bryr sig. Samtidigt finns det mycket här i Svea rike som jag inte vill missa just nu, jag behövs här!

När jag kommer hem från Spanien har jag ca. 44 timmar i huvudstaden, då jag är helt fullbokad. Numera är det tidsplanering som gäller, och för att boka ett möte med mig måste man vara ute minst två veckor i förväg. Så populär är Hanna.

Tidsbokningar för februari tas emot nu.

Vad är fopoll?

Filed in fopoll? Leave a comment

Jag läste precis om människor som uttalar fotboll fopoll.
Jag insåg att jag är en av dem. Och så blev jag lite chockad. Hur kan jag ha missat det? Och varför gör jag det?

Fopoll. Det ordet facinerar mig nu.

Ditten å datten

Filed in Ditten 3 Comments

Livet knallar på… tror hösten har drabbat mig, jag känner mig lite off och kan inte äta alls. Maten smakar för det mesta papper. Däremot har jag börjat träna igen, och oj vad jag hade saknat det, så skönt att ge sig ut en timme på kvällen och gå. Speciellt när luften är lite höstlig och sval.

Igår gick jag runt i huset och delade ut papper till alla boende och gratulerade till att de blivit bostadsrättsinnehavare. Det var som julafton, alla var SÅ glada och det kändes väldigt tacksamt och värt all kvällstid man lagt ner i otaliga styrelsemöten.

Barnen växer och frodas, Nils har blivit en så stor eftertänksam kille, så mycket lugnare än förut. Funderar mycket, leker otroligt mycket mer stillsamt än förut och har många roliga frågor. Ingrid har på bara några veckor blivit en stor tjej.. snackar mycket, kämpar med att göra sig förstådd och igår kom en hel mening ”Vill ha mer!”. 🙂

I helgen ska Niklas ut och fiska på landet och jag och barnen är själva. Har inte riktigt planerat vad vi ska hitta på… synd att det är så långt till mamma, annars hade jag gärna åkt dit och hälsat på, fått lite ombyte.. Lite för långt till Venjan också.. dessutom har vi ju faktiskt vinterstängt där så… Jajja, nåt mys hittar vi nog på ändå.

God morgon!

Filed in morgon! Leave a comment

Allt om att ta lån utan säkerhet och lån utan anmärkning.

God morgon, eller god förmiddag.. Jag sitter och äter frukost men har redan varit ute och powerwalkat. Skönt! Idag ska jag nog mest plugga och klura ut vilka utbildningar jag ska söka till hösten (sista sökdag onsdag, ångest!). Och så försöka få lite färg i solen såklart, jag är verkligen likblek!
Har ni förresten hört No Doubt? Jippie! Här kan ni lyssna på Stand and Deliver. Japp det är en cover av Adam Ants gamla låt och nej, den är tyvärr inte riktigt lika bra som originalet
Ha en bra dag allihopa! 

TOP