Ditten å datten

Filed in Ditten 3 Comments

Livet knallar på… tror hösten har drabbat mig, jag känner mig lite off och kan inte äta alls. Maten smakar för det mesta papper. Däremot har jag börjat träna igen, och oj vad jag hade saknat det, så skönt att ge sig ut en timme på kvällen och gå. Speciellt när luften är lite höstlig och sval.

Igår gick jag runt i huset och delade ut papper till alla boende och gratulerade till att de blivit bostadsrättsinnehavare. Det var som julafton, alla var SÅ glada och det kändes väldigt tacksamt och värt all kvällstid man lagt ner i otaliga styrelsemöten.

Barnen växer och frodas, Nils har blivit en så stor eftertänksam kille, så mycket lugnare än förut. Funderar mycket, leker otroligt mycket mer stillsamt än förut och har många roliga frågor. Ingrid har på bara några veckor blivit en stor tjej.. snackar mycket, kämpar med att göra sig förstådd och igår kom en hel mening ”Vill ha mer!”. 🙂

I helgen ska Niklas ut och fiska på landet och jag och barnen är själva. Har inte riktigt planerat vad vi ska hitta på… synd att det är så långt till mamma, annars hade jag gärna åkt dit och hälsat på, fått lite ombyte.. Lite för långt till Venjan också.. dessutom har vi ju faktiskt vinterstängt där så… Jajja, nåt mys hittar vi nog på ändå.

TOP