Av mamma, Jim och mormor fick jag pengar s…

Filed in Ch | mormor Leave a comment

Av mamma, Ola och mormor fick jag pengar så att jag kan köpa mig en biljett till USA i sommar. Av Olle fick jag något att inhandla när jag är där. Bortskämd är jag, även av vädergudarna. Toppenväder!

Mitt tyckande om tjejer som gråter över killar..

Filed in Ch | kärlek | tyckande Leave a comment

Jag har tänkt på det länge nu.. Innan så när jag blev dumpad av en kille (Dock var nog mina förhållanden inte seriösa då, men jag blev som sagt fortfarande ledsen..) Så kunde jag ligga hemma i flera dagar och gråta, och lyssna på ”depp music” som jag säger. Låtar som fick mig att tänka på kärlek osv. Sen brukade jag också skriva till honom så fort han loggade in på msn eller liknande, och om han inte svarade så skrev jag ”hot-mail” till honom, att han var dum i huvudet som dumpade mig osv.. MEN..

..Sånt gör jag inte idag. Eftersom att när tiden gick så lärde jag mig att kunna hantera min känslor, dvs kunna kontrollera mig. Om en kille ”dumpar” mig i nuläget så hör jag bara inte av mig, och låter honom tänka och se själv om det verkligen var bäst gjort. (Även om jag jättegärna vill skriva till han hur mycket jag saknar honom osv..) Så är det är verkligen det bästa man kan göra.

Man lär sig liksom med tiden att ”det man inte kan få, vill man ha” och det uttrycket är någonting jag alltid tyckt är sanna ord. Det är ju så, tänk er själva, vill ni verkligen ha något, men inte kan få det, då jagar ni efter det tills ni har fått det. Och så har det alltid varit, så OM killen faktiskt vill ha dig, så kommer han alltid att komma till dig då!

Men det jag ville säga var att jag blir så sur över att läsa att tjejer skriver ut om deras killar på deras bloggar hur ledsna dem är osv. Liksom, Ja det är jättegulligt skrivet.. Men, så kommer du verkligen inte få tillbaka honom. Jag säger det här utav egna erfarenheter, men uppmuntrar er heller inte att göra på mitt sätt. Men jag vet hur det fungerar, och det bästa är att vara svårfångad, men ändå visa att du har intresse.

Det är kärlek i luften ;D

Filed in Ch | kärlek Leave a comment

Sambon och jag har haft en fantastisk dag.Vi åkte iväg på en liten biltur och fotade en herrgård,ett lokalt bryggeri och dessutom en pub,som enbart är öppen på lördagar ;)Byggnaden ni ser till vänster är bryggeriet och det andra är puben 😉
Denna plats ligger mitt i ingenstans och anses vara en fin plats. En gång i tiden bodde Carl Gustaf Lindstedt här när han behövde vila upp sig 😉
(Faktiskt så brukade han vara hemma hos min pappa och fika)

Ahhhh strunt samma……sambon och jag åkte iväg och åt gott, jag drack starköl till maten och han lättöl och efter spelade vi poker maskinerna ;D;D;D;D;DD;D;;D;D OCHHHHHHHvi vann
Sååååååååå nu sitter vi här hemma och har det bra. Räkmackorna är förberedda…(äggen kokta,salladen skuren bla bbla bla)
Denna dagen har varit jättebra, dessutom har den i princip inte kostat någonting 😉

Så fortsättnigsvis… Ha en underbar dag idag!!!

Dagens incident

Filed in Ch | incident Leave a comment

Imorse 08.00 ringde min väckarklocka. Jag har en sådan där väckarklocka som piper högre och högre, istället för en sådan som går pang på direkt liksom. Jag vet dock inte om jag gjorde rätt val där i affären, det är ganska irriterande när den piper högre och högre hela tiden, det gäller liksom att komma åt snooz-knappen. Anyway. Jag var löjligt trött efter att ha lagt mig löjligt sent inatt, vilket resulterade i att jag inte vaknade när väckarklockan ringde sådär galet högt nu imorse. Pappa kom tillsist inspringades på mitt rum och väckte mig och sa ”Stäng av den Caroline, du väcker grannarna”. Snacka om att jag inte vaknar av någonting ibland. Frågan är, var det lönt att köpa den där väckarklockan om den väcker grannarna, men inte mig?

Ch & Ph

Filed in Ch Leave a comment

Igår fick jag veta att jag skulle få en liten surprise. Killen med stort K försvann ett par timmar, när han kom tillbaka och jag tassade in i köket var där vackert uppdukat med levande ljus och en ljuvlig doft från maten. Det var min favoritmat från min favoritrestaurang – som ligger i Uppsala! *mållös*

Mitt hjärta slår för dig, always… ♥

Min hund har börjat blogga. Han surfar i sovrummet i timmar, själv är jag förvisad till stora datorn i vardagsrummet. Det är knappt att ett grisöra kan få hans uppmärksamhet..
😉

TOP