Skönt att jobba hemifrån+ny mobbe!

Filed in BESLUTÅNGEST | Dagens | drömmar | Internetsidor | semester Leave a comment

Den senaste tiden har jag haft förmånen att kunna göra ganska mycket jobb hemifrån, och jag måste verkligen säga att det har varit skönt att kunna styra mer över sin tid än vanligt och spara lite tid på resor. Jag trivs på min arbetsplats, men omväxling förnöjer heter det ju och det har varit jätteskönt att jobba hemifrån ett tag. Jag har kunnat ta lite länge sovmorgnar eftersom jag inte haft något direkt tid att passa, men så klart inte sovit bort hela dagarna, utan det har varit en ganska bra balans. Sedan har jag tagit det ganska lugnt på morgnarna och kört igång med jobbet när jag varit lite piggare.

Nackdelen är ju så klart då att man inte blir klar med jobbet för än på kvällarna, men jag tycker som sagt att det kan vara helt okej om det är så att det bara är i perioder. Däremot vill man ju inte alltid ha det så. Jag gillar att jobba under eget ansvar och verkligen göra det jag ska. Ibland när jag sitter på jobbet känns det som att jag mest sitter av tiden och slösurfar på olika tidningar, Facebook eller resesajter för att mest få tiden att gå. Detta har jag inget problem med när jag får planera mitt eget schema för dagen. Visst besöker jag fortfarande Aftonbladet, Facebook och Tripx, men jag gör det när jag har gjort klart mitt jobb. Det är mycket skönare att få friheten att bestämma schema själv.

I dag tog jag även en rejäl shoppingrunda. Det var skönt att för första gången på väldigt länge kunna ta sig god tid att gå runt och noga fundera på vad som fanns som var intressant, och att dessutom köpa det mesta som man kände att man verkligen ville ha. Den blev med andra ord en hel del grejer köpta i dag, så pass att det faktiskt var ganska svårt att bära runt på alltsammans till slut! Det gick dock hur som helst med lite god vilja. Till största del köpta jag kläder, för jag kände nyligen att min garderob var allt för tråkig och tom, eller rättare sagt fylld med massa gamla plagg som jag redan tröttnat på. Ibland måste man ju få unna sig lite nya saker för att få lite förnyelse i livet, och jag kände alltså som sagt verkligen att det var dags nu, så jag njöt verkligen av att få shoppa loss lite. Fan redan ångerst då jag skulle spara pengar till en resa i sommar till kroatien, men hittade en sida med väldigt bra priser på hotell i Kroatien så det löser sig nog, se själva!

Dessutom köpte jag lite andra prylar, bland annat en ny mobil, en HTC One SV!. Endast eftersom jag tröttnat totalt på min gamla, och det känns som att den verkligen spelat ut sin roll. Mobiler är ju åldrade efter bara något år och håller inte så mycket längre än så heller, så det var nog på tiden att jag såg till at byta ut min innan den gick sönder och det blev körigt på grund av det. Det är ju svårt att utan mobil över huvud taget eftersom man är så van.

Visst e den snygg?

Htc

Semestern är räddad med en kryssning från MSC Cruises

Filed in semester Leave a comment

Jag har haft så mycket otur på det sistone, det ända jag har tänkt på är snart kommer det att vända. Och nu har det vänt! Som ni vet så har jag haft så otroligt mycket på jobbet på sistone så har jag knappt haft tid att göra något annat. Men igår bestämde jag mig för att bryta denna trenden, jag bestämde mig för att boka en Karibienkryssning med MSC Cruises. Och nu är jag så himla glad att jag gjorde det, jag satt runt och kollade i ungefär 10 minuter på deras hemsida innan jag bestämde mig för att detta var företaget som jag ville åka med. Så nu är en Karibienkryssning alltså bokad och jag kan knappt bärga mig tills det är dags. Jag har även bokat in diverse äventyr och utflykter som MSC Cruises arrangerar när man är i hamnen och har lagt till. Men om man inte vill så måste man inte följa med, man kan bo på båten hela resan om man vill. Allt man behöver kommer finnas ombord och jag känner rent spontant att finns det buffé så finns det risk att man fastnar i restaurangen ett par timmar varje dag!

Underbart va?

Nya fotbollskor från märket Nike

Filed in fopoll? | semester Leave a comment

Efter att ha sprungit runt i mina gamla Nikeskor var det nu dags att beställa hem ett par nya skor på nätet. Idag kom då dom nya pärlorna hem, och dom gamla kunde äntligen dumpas i soptunnan.

Snygga va?

Efter bra respons från en god vän som tidigare beställt samma skor av märket Nike, gjorde att jag kände mig mer till mods att själv beställa hem ett par skor. Mina egna tankar kring Nike har alltid överlag varit positiva, framförallt till märkets kvalité och utseende men även till att det är ett erkänt bra varumärke som har en stor andel på marknaden av kvalitativa fotbollskor. Det finns en rad bra modeller när det gäller fotbollskor från Nike som gjort mig intresserad väldigt länge och att besluta sig var ganska svårt i förhållande till det stora utbudet, valet som tillslut gjordes blev på grund av det fantastiska utseendet samt att jag hört att kvalitén på den skon har varit väldigt hög.

Nu väntar dock en veckas semester nere på Ios med Madde och Daniel. Vi har redan bokat ett härligt hotell på ön:

Far Out Village

Hotellet ligger vid stranden och inte inne i stan som är så känd för sina fester.

Poolen och stranden!

Ser härligt ut va?

Ses i slutet av augusti!

TOP