Skönt att jobba hemifrån+ny mobbe!

Filed in BESLUTÅNGEST | Dagens | drömmar | Internetsidor | semester Leave a comment

Den senaste tiden har jag haft förmånen att kunna göra ganska mycket jobb hemifrån, och jag måste verkligen säga att det har varit skönt att kunna styra mer över sin tid än vanligt och spara lite tid på resor. Jag trivs på min arbetsplats, men omväxling förnöjer heter det ju och det har varit jätteskönt att jobba hemifrån ett tag. Jag har kunnat ta lite länge sovmorgnar eftersom jag inte haft något direkt tid att passa, men så klart inte sovit bort hela dagarna, utan det har varit en ganska bra balans. Sedan har jag tagit det ganska lugnt på morgnarna och kört igång med jobbet när jag varit lite piggare.

Nackdelen är ju så klart då att man inte blir klar med jobbet för än på kvällarna, men jag tycker som sagt att det kan vara helt okej om det är så att det bara är i perioder. Däremot vill man ju inte alltid ha det så. Jag gillar att jobba under eget ansvar och verkligen göra det jag ska. Ibland när jag sitter på jobbet känns det som att jag mest sitter av tiden och slösurfar på olika tidningar, Facebook eller resesajter för att mest få tiden att gå. Detta har jag inget problem med när jag får planera mitt eget schema för dagen. Visst besöker jag fortfarande Aftonbladet, Facebook och Tripx, men jag gör det när jag har gjort klart mitt jobb. Det är mycket skönare att få friheten att bestämma schema själv.

I dag tog jag även en rejäl shoppingrunda. Det var skönt att för första gången på väldigt länge kunna ta sig god tid att gå runt och noga fundera på vad som fanns som var intressant, och att dessutom köpa det mesta som man kände att man verkligen ville ha. Den blev med andra ord en hel del grejer köpta i dag, så pass att det faktiskt var ganska svårt att bära runt på alltsammans till slut! Det gick dock hur som helst med lite god vilja. Till största del köpta jag kläder, för jag kände nyligen att min garderob var allt för tråkig och tom, eller rättare sagt fylld med massa gamla plagg som jag redan tröttnat på. Ibland måste man ju få unna sig lite nya saker för att få lite förnyelse i livet, och jag kände alltså som sagt verkligen att det var dags nu, så jag njöt verkligen av att få shoppa loss lite. Fan redan ångerst då jag skulle spara pengar till en resa i sommar till kroatien, men hittade en sida med väldigt bra priser på hotell i Kroatien så det löser sig nog, se själva!

Dessutom köpte jag lite andra prylar, bland annat en ny mobil, en HTC One SV!. Endast eftersom jag tröttnat totalt på min gamla, och det känns som att den verkligen spelat ut sin roll. Mobiler är ju åldrade efter bara något år och håller inte så mycket längre än så heller, så det var nog på tiden att jag såg till at byta ut min innan den gick sönder och det blev körigt på grund av det. Det är ju svårt att utan mobil över huvud taget eftersom man är så van.

Visst e den snygg?

Htc

Lördagsdrömmar!

Filed in ANDAS | drömmar | NÄSTA Leave a comment

Tänk vad skönt att kunna få åka iväg på en underbar kryssning på medelhavet. Tänk att bara kunna få glömma allt vad stress heter och bara glida fram över det ljusblåa havet och känna hur vinden fläktar i ansiktet. Det är inte bara en dröm utan något som vem som helst kan göra. Nu kan du snabbt och enkelt boka en kryssning på medelhavet med MSC och få en helupplevelse som slår det mesta. Kryssningar är något som blivit otroligt populärt på senare år och allt fler väljer kryssningar framför att ta flyget till t ex Thailand som varit det populäraste resemålet för svenskarna i många år. Så passa på du med och följ med i utvecklingen, boka din kryssning redan idag.

En film som övertygade mig om att kryssa istället:

Ser sjukt härligt ut att bara slappa på båten!

TOP